ТЪРСИ

Тип апартамент
Цена (€) от до
Площ (m2) от до
Етаж партер 1 2 3 4 5
Сграда
Гледка
Статус

Отдаване под наем

В Обзор Бийч Резорт вие можете да притежавате апартамент и едновременно да получавате приходи от това. Ние се грижим за управлението на имотите за всеки, който желае да се възползва от тази услуга.
В Обзор Бийч Резорт се грижим всеки посетител да бъде гостоприемно посрещнат и обслужен, така че да се почувства ценен гост. Голяма част от туристите ни се връщат отново, благодарение на хубавата почивка прекарана при нас.

 
Имаме сключени договори с водещи лицензирани туроператори,  добре оптимизиран интернет сайт, както и ефикасна реклама, благодарение на което за предходните години сме постигнали изключително добра заетост.


Вашият апартамент също може да бъде отдаден под наем като ние поемаме пълното управление на имота: намиране на туристи, обслужването им, почистване и поддръжка на апартамента, заплащане на сметките за електричество и вода и други необходими свързани с дейността. Вие само получавате отчет за дейността ни и приходи. В същото време използвате летния си дом през лятната си отпуска.