ТЪРСИ

Тип апартамент
Цена (€) от до
Площ (m2) от до
Етаж партер 1 2 3 4 5
Сграда
Гледка
Статус

Информация за купувача

В Обзор Бийч Резорт вие купувате напълно обзаведен и оборудван апартамент, готов за ползване в 4 звезден апартаментен комплекс отворил врати през 2007г, поддържан и управляван от опитна менажираща фирма. С покупката на апартамент при нас вие знаете предварително състоянието на имота, който купувате, благоустройството на комплекса, а също и средата, в която ще живеете.

Как да закупите?

Можете да разгледате нашите предложения в раздел Апартаменти и да се свържете с нас за повече информация и консултация. Офисът ни за продажби се намира в комплекса и с удоволствие ще ви покажем апартаментите от които се интересувате. 

След като изберете апартамент той се резервира със заплащане на 2000 евро депозит. Резервацията ви гарантира, че този апартамент няма да се продаде на друг купувач, който би се интересувал от този имот до сключване на Предварителен Договор за Покупко-Продажба. Окончателният договор в Нотариална форма се сключва в рамките до 2 месеца и през този период се плаща пълната сума за апартамента. За някои апартаменти можем да предложим разсрочено плащане.
Публикуваните цени на апартаментите не включват комисионна за трети страни, агенции или брокери.

В допълнение предлагаме юридически услуги срещу допълнително заплащане, в случай, че имате такава нужда.

Разходите за Нотариално прехвърляне на собствеността се заплащат от Купувача.

 

Видео клипове: