ТЪРСИ

Тип апартамент
Цена (€) от до
Площ (m2) от до
Етаж партер 1 2 3 4 5
Сграда
Гледка
Статус

Добре дошли в Обзор Бийч Резорт. При нас ще намерите уюта, спокойствието, радостта, разнообразието и удобството, които мечтаете за вас и вашето семейство за лятната ваканция. За нас е важно всеки собственик и наш гост да се чувства удовлетворен от прекарването на лятната си почивка. В слънчевата атмосфера на комплекса, за която ние сме се погрижили вие можете да откриете своя втори дом, който вярваме, че всеки заслужава.


Сега на вашето внимание предлагаме апартаменти за продажба в летния ваканционен комплекс Обзор Бийч Резорт. С покупката на апартамент вие можете да се сдобиете освен с лятното си жилище, където да прекарате ваканцията си, но също да получавате доходи. Ние предлагаме управление на имотите, чрез отдаването им под наем на туристи за летния туристически сезон, за времето, в което не ползвате имота си. За предходните години можем да се похвалим с много добра постигната заетост.


Обзор Бийч Резорт е уникален по своя замисъл, изпълнение и управление комплекс. Намира се точно на плажа в един от спокойните български морски градчета – гр. Обзор. Плажната ивица е най-дългата на българското черноморие – 10 км, като прилежащият пред комплекса плаж е с дължина 800 м. От почти всеки апартамент има прекрасна гледка към морето. Само 8 от общо 523 апартамента имат гледка към планината. Морските води са относително спокойни, кристално чисти, пясъкът е със златист цвят. Апартаментите са просторни, комфортно и елегантно обзаведени, оборудвани с всичко неодходимо за удобството на собствениците и гостите на комплекса.

Основната идея на комплекса е да работи като апарт хотел, подходящо място за всеки, който търси спокойна почивка, глътка забавление, да се наслаждава на морето и слънцето. Комплекса е особено подходящ  и за семейства с деца. За най-малките ние разполагаме с детска градина, в която аниматори целодневно забавляват децата. 


Нашите гости и жители на комплекса казват, че с наслада си спомнят преживяното в почивката си в Обзор Бийч. Ако и вие желаете да се присъедините вижте нашите предложения в радела Апартаменти за продажба.

Апартаменти

Виж повече