ТЪРСИ

Тип апартамент
Цена (€) от до
Площ (m2) от до
Етаж партер 1 2 3 4 5
Сграда
Гледка
Статус

Информация за купувача

В Обзор Бийч Резорт вие купувате напълно обзаведен и оборудван апартамент, готов за ползване в 4 звезден комплекс, който работи вече 6 години, поддържан и управляван от опитна управляваща компания. С покупката на апартамент при нас вие знаете предварително състоянието на имота, който купувате, благоустройството на комплекса, а също и средата, в която ще живеете.

Изтеглете в края на страницата пълен списък на стандартното обзавеждане и оборудване в различните типове апартаменти.

Как да закупите?

Можете да разгледате нашите предложения в раздел Апартаменти и да се свържете с нас за повече информация и консултация. Офисът ни за продажби се намира в комплекса и с удоволствие ще ви покажем апартаментите от които се интересувате.

След като изберете апартамент той се резервира със заплащане на 2000 Евро депозит. Резервацията ви гарантира, че този апартамент няма да се продаде на друг купувач, който би се интересувал от този имот до сключване на Предварителен Договор за Покупко-Продажба. Окончателният договор в Нотариална форма се сключва в рамките до 2 месеца и през този период се плаща пълната сума за апартамента. За някои апартаменти можем да предложим разсрочено плащане.

В допълнение предлагаме юридически услуги срещу допълнително заплащане, в случай, че имате нужда.

Разходите за Нотариално прехвърляне на собствеността се заплащат от Купувача.

Видео клипове: